مدیرعامل فولاد خوزستان در شانزدهمین جلسه کمیته راهبری شرکت:
رمز بقای تولید و صنایع، همکاری بین‌بخشی سایر دستگاه‌های کشور در رفع محدودیت‌های انرژی است
چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
روابط‌عمومی صدای سازمان، سازنده اعتماد و نگهبان ارزش‌های سازمان است
امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان سه‌شنبه‌ ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ در نشست صمیمی با کارکنان واحد روابط‌عمومی، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه فجر اظهار داشت: تا به امروز در کنار موفقیت‌ها‌، بحران‌های مختلفی را پشت سر گذاشتیم. در این میان روابط‌عمومی در روایت‌گری مناسب، همواره تصویر مناسبی از سازمان به نمایش گذاشته است.
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
از مدیر بخش فولادسازی و‌ مدیر پروژه‌های فولادسازی تقدیر شد
به گزارش خبرنگار روابط‌عمومی، کمیته عالی HSE گروه فولاد خوزستان به ریاست دکتر علیرضا مخبر دزفولی قائم‌مقام مدیرعامل در امور ستادی و‌ مسئولیت های اجتماعی، دبیری داریوش دانیالی مدیر ایمنی و با حضور جمعی از معاونین و‌ مدیران گروه فولاد خوزستان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ در سالن کنفرانس شهدای حرم باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد خوزستان برگزار شد.
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
فولاد ایران، صنعتی با ظرفیت‌های عظیم اما گرفتار ترمز انرژی
صنعت فولاد ایران به‌عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه صنعتی و اقتصادی کشور، ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای رشد تولید و صادرات دارد. ایران با داشتن منابع غنی مواد اولیه، زیرساخت‌های گسترده فولادسازی و جایگاه دهمین تولیدکننده فولاد در جهان، توان آن را دارد که تولید خود را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد و سهم بیشتری از بازارهای جهانی را تصاحب کند. اما یک مانع اساسی، این ظرفیت عظیم را مهار کرده است: محدودیت‌های شدید انرژی.
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۹:۵۳
شمش بلوم ستاره فروش "فخوز" در دهمین ماه
به گزارش خبرنگار روابط عمومی، شمش بلوم که یکی از محصولات استراتژیک فولاد خوزستان محسوب می‌شود، در دی ماه ۱۴۰۳ در انواع مختلف به فروش رسید و مورد توجه گسترده صنایع نورد و فولادسازی قرار گرفت.
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۹:۴۹
تمرکز ویژه فولاد خوزستان بر فرصت های سرمایه گذاری
فولاد خوزستان در بخش مهمی از رویدادهای مالی، رشد قابل قبولی را در بخش سرمایه گذاری گزارش می کند که باید این مسئله را در پیوست مطالعه بازار توسط مدیران آن جستجو کرد.
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۹:۴۶
محدودیت‌های انرژی نفس صنعت فولاد را به شماره انداخته است
ضرر هشت میلیارد و پانصد میلیون دلاری صنعت فولاد کشور به خاطر قطعی برق (رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران) روزی ۸ هزار میلیارد تومان ضرر خاموشی صنایع، با تداوم وضع موجود، سونامی تعطیلی و افزایش بیکاری در راه است. شدت تکانه وارد بر کل اقتصاد ناشی از قطعی برق بخش صنعت ۲۳ برابر بیشتر و بزرگ‌تر از تکانه وارده بر کل اقتصاد ناشی از قطعی برق بخش عمده‌فروشی و خرده‌فروشی است. (اتاق بازرگانی ایران)، تولید ۸ ماهه فولاد میانی کشور یک میلیون تن کاهش یافت. ارزش این میزان محصولات فولادی بیش از ۴۵۰ میلیون دلار بوده است. (روزنامه دنیای اقتصاد). این ها تنها بخشی از زوایای پیدا و پنهان محدودیت‌های انرژی است که صنعت فولاد را با چالش‌های جدی روبه‌رو کرده است.
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۷
تداوم رشد در شرایط بحران
شرکت فولاد خوزستان در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ موفق شد با وجود چالش‌های بزرگ ناشی از محدودیت‌های انرژی، درآمدی معادل ۵۴,۸۱۱ میلیارد تومان به ثبت برساند. این رقم نشان‌دهنده رشد ۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ و رشد ۴۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ است. این عملکرد در شرایطی به دست آمده که شرکت ۷۵۰ هزار تن از تولید خود را به دلیل قطعی برق و گاز از دست داده است. این مقدار بالاترین میزان تولید از دست رفته در سال‌های اخیر بوده و بیانگر شدت محدودیت‌های اعمال شده بر این شرکت است.
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۹:۲۶
الگویی برای مدیریت هوشمندانه در صنعت
شرکت فولاد خوزستان، به‌عنوان دومین فولادساز بزرگ کشور، در پاییز ۱۴۰۳ دستاوردهای بی‌نظیری در حوزه تولید، درآمدزایی و بازار سرمایه به ثبت رسانده است. رشد ۱۳۰ درصدی درآمد هر سهم و جهش ۳.۶ برابری تولید فصلی این شرکت، نشان‌دهنده توانمندی مدیریتی و عملیاتی آن در شرایط دشوار و پس از رفع محدودیت‌های انرژی است. این دستاوردها، نقش کلیدی فولاد خوزستان را در توسعه صنعت فولاد کشور برجسته می‌کند.
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۹:۱۸
پاسخگویی به چالش‌های انرژی و چشم‌انداز روشن در توسعه
صنعت فولاد کشور همواره یکی از ارکان حیاتی اقتصاد ملی ایران بوده است. در میان چالش‌های اقتصادی و محدودیت‌های داخلی و خارجی، فولاد خوزستان به‌عنوان یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان شمش فولادی کشور، با تکیه بر توانمندی‌های داخلی، به‌طور مستمر در مسیر رشد و توسعه گام برداشته است. اما در سال ۱۴۰۳ شرکت با چالش‌هایی بزرگ نظیر محدودیت‌های شدید انرژی مواجه شد که به‌طور مستقیم بر میزان تولید و سودآوری این شرکت اثر گذاشت. با این حال، فولاد خوزستان توانست با تدابیر مدیریتی هوشمند و بهینه‌سازی عملیات، شرایط دشوار را به فرصت‌های جدید تبدیل کند.
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۹:۱۳
صفحه ۱ از ۱۰۰